Botoşani: Bebeluş abandonat în scara unui bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bebeluş, de două luni, abandonat, joi dimineaţă, în scara unui bloc de pe bulevardul Mihai Eminescu, din Botoşani, a supravieţuit frigului şi atacurilor şobolanilor. Fetiţa

Un bebeluş, de două luni, abandonat, joi dimineaţă, în scara unui bloc de pe bulevardul Mihai Eminescu, din Botoşani, a supravieţuit frigului şi atacurilor şobolanilor.

Fetiţa înfăşată în scutece de calitate a fost găsită în jurul orei 4.00, de un tânăr, 23 de ani, care mergea spre casă şi a auzit scâncete pe casa scării. El a anunţat imediat poliţiştii. Medicii legişti au stabilit că fetiţa a fost născută la maternitate, dovadă semnul vaccinului făcut nou-născuţilor în spital.

Micuţa de 3,8 kg a fost internată la secţia de terapie intensivă a Spitalului de Pediatrie Botoşani şi este în afara oricărui pericol. Poliţiştii încearcă să dea acum de mama fetiţei. Aceasta riscă până la trei ani de închisoare pentru punerea în pericol a vieţii bebeluşului. Ea poate scăpa de pedeapsă doar dacă îţi recunoaşte vina îşi ia copilul cât mai curând acasă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite