Botezul Columbenilor, motiv de dispută între firme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica şi Irinel Columbeanu au renunţat la Casa Cochet pentru Bouquet Events Dacă anul trecut a fost confiscat, în materie de mondenităţi, de nunta miliardarului Irinel Columbeanu, anul

Monica şi Irinel Columbeanu au renunţat la Casa Cochet pentru Bouquet Events

Dacă anul trecut a fost confiscat, în materie de mondenităţi, de nunta miliardarului Irinel Columbeanu, anul 2007 a fost "alocat", tot de presă, botezului. Interesul manifestat de
mass-media pentru evenimentul creştinării micuţei Irina, pe 26 mai, a generat inevitabila întrebare: dacă nunta a fost organizată impecabil de Casa Cochet, de ce miliardarul Columbeanu a preferat să încredinţeze evenimentul tinerei de numai 20 de ani Ioana Şucu?

Alina Irina, patroana Casei Cochet, şi-a construit brandul Casa Cochet în şase ani de muncă. Evenimentele comandate de clienţi pretenţioşi şi sofisticaţi, la Hilton, Marriott, Crowne Plaza, o recomandă ca o persoană serioasă, care a muncit mult pentru a construi, etapă cu etapă, propria afacere. Dintr-o dată, apariţia în peisaj a unui nume a cărui notorietate evocă sume fabuloase din Top Ten Capital a scos-o pe Alina Irina din joc. Nimeni nu contestă decizia luată de Irinel Columbeanu - treaba lui, sunt banii lui -, dar oricine poate pune întrebarea cu valabilitate generală: dacă există o etică în afaceri, cât de etic este ca numele şi banii să primeze în luarea unei decizii? Orice alegere este subiectivă şi, atâta timp cât nu lezează interese publice, îi afectează doar pe cei implicaţi. Declaraţia Alinei Irina nu lasă loc la echivoc: competiţia a fost nedreaptă. "Eu nu o consider o înfrângere, dacă aşa s-ar putea înţelege, ci mai degrabă o conjunctură favorabilă pentru Ioana Şucu. Probabil domnului Columbeanu i-a plăcut mai mult proiectul ei. Sunt convinsă că nu aici se va opri colaborarea mea cu dânsul - este o persoană mondenă şi va avea multe alte petreceri în familie - chiar dacă de această dată nu am fost eu preferată.

Am intrat într-o competiţie nedreaptă - Ioana Şucu abia a intrat în acest business. Eu am muncit şase ani ca să îmi fac un nume - şi s-a întâmplat aşa, acum, pentru că uneori viaţa este foarte nedreaptă. Eu nu cunosc alte evenimente organizate de ea în afară de cele pentru Mobexpert. Poate o fi făcut în străinătate ceva şi nu ştiu... Nu vreau să intru în polemică şi adversităţi cu domnişoara Şucu, mai ales că o cunosc, mi-a cerut uneori recuzită, am colaborat cu ea". Alina Irina a mai făcut o remarcă, demnă de a fi consemnată: "Sunt convinsă că voi mai colabora cu dl Columbeanu, pentru care am acelaşi respect, ca şi pentru familia Şucu, de altfel".

Contactat telefonic, Irinel Columbeanu a adoptat poziţia neutralităţii: "Nu vă supăraţi, nu am timp să comentez şi să despic firul în patru în acest subiect, mai ales că am făcut publică şi o participare, şi alta".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite