La Borşa, ca în Vestul sălbatic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La doar o zi după ce poliţiştii maramureşeni au recunoscut că au probleme grave în Borşa, un nou incident grav a avut loc acolo. Marţi seara, Nicoară Mihali, de 21 de ani, din Borşa, s-a

La doar o zi după ce poliţiştii maramureşeni au recunoscut că au probleme grave în Borşa, un nou incident grav a avut loc acolo. Marţi seara, Nicoară Mihali, de 21 de ani, din Borşa, s-a certat violent cu Marian B., de 26 de ani, în parcarea din mijlocul oraşului.

Nicoară a scos un pistol şi a tras cu gloanţe de cauciuc, rănindu-l în umăr pe Marian. A urcat apoi la volanul unui autoturism cu care a trecut peste bordura parcării şi a acroşat o altă maşină ce era parcată. În timp ce manevra maşina, a accidentat-o pe Ioana S., o tânără de 18 ani din localitate, căreia i-a strivit piciorul drept.

Nicoară Mihali a fost reţinut de poliţişti pentru 24 ore şi este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi vătămare corporală gravă.

Nicoară a mai fost implicat într-un scandal la începutul acestei luni, când a îndemnat un grup de circa 15 tineri să atace o autospecială a poliţiştilor. După ce scandalagiul a fost reţinut, asupra maşinii poliţiei s-au tras focuri de armă, iar vehiculul a fost ciocnit frontal de o autobasculantă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite