Bolnavii de la Spitalul din Craiova primesc din nou carne la masă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru prima dată după mult timp, bolnavii internaţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova au servit, ieri, la masă, carne gătită în bucătăria unităţii sanitare.

Pentru prima dată după mult timp, bolnavii internaţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova au servit, ieri, la masă, carne gătită în bucătăria unităţii sanitare. Dezvăluirile publicate ieri de ziarul Adevărul au zguduit instituţia. Directorul Cristina Calangiu a dispus un control amplu la Direcţia Administrativă, cea care are în subordine serviciul de aprovizionare şi bucătăria spitalului. "Aştept să îmi puneţi la dispoziţie şi caseta video, pentru că din poze este mai greu să ne dăm seama de persoane. Oricum, vom face o anchetă internă severă şi adevărul va ieşi la iveală", ne-a declarat directorul spitalului.

Schimbarea regimului alimentar a fost repede sesizată şi de bolnavi, oarecum miraţi că în farfurii găsesc chiar două bucăţi de carne. "Bună astăzi mâncarea, maică! Ete-te şi tu, ne deteră friptură de pui la piure", se mira ieri Aniţa Stoenescu, o bătrână internată la Secţia de Interne a spitalului craiovean.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite