Boc şi Filat, încrezători în evoluţia bună a relaţiilor moldo-române

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Filat
Vlad Filat

Prim-ministrul României, Emil Boc, a discutat astăzi la telefon cu omologul său de la Chişinău, Vlad Filat. Cei doi şi-au manifestat convingerea privind dezvoltarea pozitivă continuă a relaţiilor dintre cele două state.

Executivul de la Chişinău informează că Vlad Filat l-a felicitat pe omologul său cu ocazia învestirii în funcţie, adresându-i urări de succes şi realizări importante în activitate.

Cei doi premieri au făcut un schimb de opinii despre relaţiile dintre cele două ţări şi au discutat despre mersul îndeplinirii înţelegerilor la care s-a ajuns anterior, în special în ceea ce ţine de implementarea Acordului privind micul trafic la frontieră, preconizata deschidere a consulatelor României la Cahul şi Bălţi şi a celui al Republicii Moldova la Iaşi, asistenţa financiară română pentru Republica Moldova.

Prim-ministrul Republicii Moldova i-a mulţumit Prim-ministrului României pentru vaccinurile împotriva virusului gripal A (H1N1) acordate Republicii Moldova ca urmare a înţelegerii la care s-a ajuns în timpul vizitei întreprinse de Vlad Filat la Bucureşti în perioada 13-14 noiembrie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite