Boc conduce PD prin SMS-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Permanent Naţional (BPN) al PD. La fel de revoltaţi sunt, se pare, şi tinerii parlamentari ai PD, care îşi dau seama că, după un an de activitate, nu pot să contabilizeze aproape niciun fel de

Permanent Naţional (BPN) al PD. La fel de revoltaţi sunt, se pare, şi tinerii parlamentari ai PD, care îşi dau seama că, după un an de activitate, nu pot să contabilizeze aproape niciun fel de apariţii publice, tocmai datorită interdicţiilor impuse de Boc. Acum câteva săptămâni, la o reuniune la Sinaia, într-un cadru neoficial, tinerii parlamentari PD şi-au exprimat nemulţumirea faţă de modul în care Boc şi grupul său de susţinători din Ardeal controlează partidul. Liderii PD şi-au exprimat nemulţumirea şi faţă de faptul că Boc nu organizează alegeri pentru posturile rămase neocupate, din iulie 2006, în Biroul Permanent al PD. Ei au apreciat că Boc încalcă statutul PD prin blocarea alegerilor interne pentru funcţiile vacante de secretar executiv al partidului. O altă temă de tensiune în PD este relaţia extrem de proastă cu presa, situaţie pentru care majoritatea liderilor partidului îl consideră vinovat tot pe Emil Boc. Luni, într-un acces de supărare pe colegii săi care oferă informaţii confidenţiale presei, Boc a anunţat că a suspendat, cu de la sine putere, luarea oricărei decizii în BPN al PD. El a decis să blocheze procesul de luare a deciziilor pentru ca presa să nu mai primească niciun fel de informaţii de la şedinţele BPN al PD. În schimb, Boc a organizat, duminică, un fel de şedinţă ad-hoc, în care liderii PD sunt invitaţi selectiv, pentru ca, prin eliminare, să se poată depista sursa informaţiilor către presă.

Videanu apără metoda clujeană
Preşedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a încercat, ieri, să-l apere pe Emil Boc şi a spus că interdicţiile impuse de acesta celorlalţi membri ai conducerii PD urmăresc să evite apariţia unor tensiuni în cadrul Alianţei D.A. "Vrem limitarea ieşirilor personale, care făceau rău Alianţei D.A., pentru că sunt unii foarte determinaţi să creeze tensiuni. Dacă PNL nu procedează identic, este treaba lor", a spus Videanu.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite