O cursă Blue Air Roma-Bucureşti a fost salvată de la accident de câinele unui român

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un avion al companiei Blue Air, cu 140 de persoane la bord, ar fi putut decola, joi după-amiază, de pe Aeroportul Fiumicino - aflat lângă Roma - spre Bucureşti, cu cala deschisă dacă nu ar fi

Un avion al companiei Blue Air, cu 140 de persoane la bord, ar fi putut decola, joi după-amiază, de pe Aeroportul Fiumicino - aflat lângă Roma - spre Bucureşti, cu cala deschisă dacă nu ar fi fost căţelul unui român care a reuşit să iasă din compartimentul de bagaje, atrăgând astfel atenţia echipajului, relatează Avionnews, citat de Mediafax.

Pasagerul Stoica Ionuţ a încercat să ia cuşca câinelui său, un Spitz de doi ani, cu el în avion, ca bagaj de mână, dar pentru că regulile nu permit acest lucru, cuşca a fost pusă în compartimentul de bagaje. Căţelul a reuşit să iasă din cală în timp ce avionul era în mişcare pe pistă.

Ionuţ şi-a văzut câinele pe geam cum alerga după avion şi a avertizat căpitanul şi echipajul avionului să oprească decolarea. Dacă avionul decola cu cala deschisă, ar fi avut mari probleme cu presiunea şi s-ar fi ajuns la o situaţie de urgenţă.

Compania Blue Air are propria versiune, care exclude posibilitatea decolării cu cala deschisă. Contactaţi telefonic, un reprezentant Blue Air a confirmat doar parţial micul incident cu căţelul: "Am primit ştirea, pe internet, de la un călător din Italia care a citit-o în ziare. Nu a fost nicio problemă la decolare. Trebuie să înţelegeţi că un avion nu poate călători cu cala deschisă. Cursa a ajuns la timp în România.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite