Blue Air va transporta pasagerii din cursele anulate ale My Air

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Blue Air va transporta pasagerii din cursele anulate ale My Air
Blue Air va transporta pasagerii din cursele anulate ale My Air

Blue Air, cel mai mare operator aerian de tip low cost din România, anunţă pasagerii zborurilor anulate ale companiei My Air că pot călători cu aeronavele companiei, pe destinaţia România - Italia şi retur.

Pasagerii care vor alege să zboare cu Blue Air vor trebui să  plătească doar taxele de aeroport, informează un comunicat al companiei. Cinci din şase curse ale companiei My Air care trebuia să decoleze, astăzi, de pe Aeroportul Băneasa, au fost anulate. O altă cursă My Air care trebuia să aterizeze, aseară, pe Aeroportul Băneasa şi să decoleze, tot marţi seară, spre localitatea Rimini din Italia, a întârziat, şi a aterizat în România astăzi de dimineaţă.

MyAir a recunoscut, printr-un comunicat dat publicităţii luni seară, că are probleme de natură economică şi a explicat că membrii CA evaluează propunerile înaintate de anumiţi investitori, potrivit Realitatea TV. Reprezentanţii MyAir au mai explicat că problemele legate de decolarea zborurilor companiei se datorează neajunsurilor financiare cu care se confruntă compania, dar că acestea vor fi depăşite.

Blue Air este o companie cu capital 100% românesc şi operează zboruri din Bucureşti spre următoarele destinaţii din Italia: Verona (cu plecare şi din Arad), Milano (cu plecare şi din Bacău şi Sibiu), Roma Fiumicino (cu plecare şi din Bacău, Sibiu), Bologna (cu plecare şi din Bacău), Catania, Napoli şi Torino Cuneo (cu plecare şi din Bacău). Compania operează zboruri şi din Suceava către Veneţia.
Principalii competitori de pe piaţa internă a zborurilor low cost sunt Blue Air, Wizz Air şi My Air.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite