Blogger celebru după scandalul cu Răduleasca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania a cărei imagine este Mihaela Rădulescu a fost parodiată din cauza mesajului. Asta este părerea lui Zoso (Vali Petcu), cel care a postat pe blogul personal un mesaj cu tentă sexuală la

Campania a cărei imagine este Mihaela Rădulescu a fost parodiată din cauza mesajului. Asta este părerea lui Zoso (Vali Petcu), cel care a postat pe blogul personal un mesaj cu tentă sexuală la adresa campaniei antifumat finanţată de Ministerul Sănătăţii cu 800.000 de euro din bani publici.

“Am schimbat un pic sloganul pentru că am vrut să spun mai pe şleau ce este în mesaj”, ne-a declarat Vali Petcu, proprietarul blogului pe care a fost postat mesajul modificat al campaniei antifumat.

„Campania antifumat va avea de câştigat“

Scandalul a atras atenţia specialiştilor media care au criticat în primul rând  mesajul campaniei. “Parodia lui Zoso poate fi haioasă, să zicem. În contextul acelui blog popular (dar foarte discutabil din perspectiva calităţii conţinutului, a discernământului şi a gusturilor autorului), glumiţa este foarte oportună.

Campania antifumat, însă, fără îndoială, va avea de câştigat în notorietate. Indirect. Probabil că filmuleţul de pe internet cu fragmentul din emisiunea tv va avea un număr uriaş de vizionări şi o parte semnificativă dintre acei oameni vor căuta şi informaţii despre campania reală”, a spus Mihai Grecea, Creative Director şi Managing Partner la agenţia Adviser - Chillimedia. Într-un final, autorul parodiei susţine că nu fumează, iar „acest mesaj nu te face să te gândeşti la ţigări”, a adăugat Zoso.

În ceea ce priveşte o eventuală reacţie a Mihaelei Rădulescu, bloggerul a spus că se teme, însă crede că nu va întreprinde o acţiune împotriva sa.  

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite