Blocaţi de stâlpii primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accesul ambulanţei sau al pompierilor în curtea unui imobil locuit de 11 familii din Sibiu este blocat de aproape doi ani de băncile montate de primărie în faţa intrării. Astfel,

Accesul ambulanţei sau al pompierilor în curtea unui imobil locuit de 11 familii din Sibiu este blocat de aproape doi ani de băncile montate de primărie în faţa intrării.

Astfel, după amplasarea în Piaţa Gării a 450 de stâlpi metalici pentru protecţia pietonilor şi montarea mai multor bănci, cei 30 de locatari ai imobilului situat pe str. 1 Decembrie nr. 8 au descoperit că, în caz de necesitate, niciun autovehicul nu poate intra în curte.

Mai mult, propriile maşini au rămas blocate înăuntru. "Din cauza ciudatului proiect al municipalităţii, din septembrie 2006 nu mi-am mai putut folosi Dacia", ne-a declarat Constantin Prişcă, unul dintre locatari. "De asta n-am putut beneficia nici de programul <> .

Iar arhitectul-şef al Sibiului, Szabolcs Gutmann, în loc să găsească o soluţie, ne-a ironizat transmiţându-ne să ne cumpărăm fie elicopter, fie bicicletă", s-a plâns Prişcă.

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a promis în repetate rânduri că va rezolva această situaţie, prin crearea unei căi secundare de acces, însă nici până astăzi nu s-a găsit o soluţie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite