Blejnar rupe tăcerea. Știa că subalternii fac trafic de influenţă şi că soţia lui Marta se ocupă cu proxenetismul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Blejnar
Sorin Blejnar

Sorin Blejnar, fostul şef al ANAF, a declarat că ştia că subalternii lui făceau trafic de influenţă, însă nu a putut dovedi acest lucru.

Blejnar ştia de corupţia de la ANAF dar spune că nu putea să dovedească nimic.

"De ce controalele nu se aranjează la nivelul preşedintelui ANAF, ci acolo, dacă s-or aranja, cu ăia care fac obiectul arestărilor când îi prinde DNA-ul direct când sunt în control şi iau mită. Nu se aranjează astea aşa (...) Nu e vorba de a nu şti. E vorba de ce poţi să dovedeşti", a spus fostul şef ANAF.

Sorin Blejnar şi-ar fi dorit să rămână în continuare şeful Fiscului, dar recunoaşte că el reprezintă o problemă de imagine.

"Sunt o problemă de imagine şi nu am o problemă de moralitate. Nici când mă privesc în oglindă nu cred că am probleme de genul ăsta. Am avut presă negativă, nu am comunicat bine, nu probabil, sigur", a declarat, luni seară, într-o emisiune TV,  fostul şef ANAF, Sorn Blejnar.

Din poziţia de şef al Fiscului, Blejnar aflase că soţia celui mai bun prieten al său se ocupa cu proxenetismul.

"Am cunoscut-o pe nevastă-sa la Londra (pe soţia lui Codruţ Marta, n.r) şi când ne-am întâlnit peste câteva luni auzisem zvonuri, motiv pentru care la o masă la restaurant l-am tras deoparte pe Marta şi i-am spus că am auzit nişte lucruri nu foarte plăcute. Şi el a spus că nu e nimic adevărat, că e fericit şi o iubeşte", a mai spus Sorin Blejnar.

Sorin Blejnar a mai declarat că nu se dezice de Codruţ Marta, prietenul său de nota zece, despre care crede că a fost obligat să părăsească ţara.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite