Blaga, singur spre şefia PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful campaniei electorale a PDL, Vasile Blaga, şi-a depus ieri candidatura pentru funcţia de preşedinte al PDL.

Blaga ar putea candida singur la şefia partidului, având în vedere că termenul pentru înregistrarea candidaturii a fost ora 18.00, iar până la ora-limită nu a fost înregistrat un alt competitor. Deşi „latura intelectuală" a PDL anunţase că va propune un nume pentru conducerea partidului, ieri, Monica Macovei, Cristian Preda, Sever Voinescu şi Theodor Paleologu au decis să nu depună o moţiune pentru şefia PDL, arătând că nu este momentul creării unor tensiuni interne înaintea alegerilor parlamentare.

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, la depunerea candidaturii, că şi l-ar dori în funcţia de secretar general al partidului pe Gheorghe Flutur, iar pe Monica Macovei şi Cristian Preda i-ar vrea în conducerea partidului, arătând că fiecare îşi va câştiga funcţia prin vot.

„Mi l-aş dori în funcţia de secretar general pe Gheorghe Flutur, ne ştim de atâta vreme, ne înţelegem din priviri. Aş dori ca domnul Flutur să fie secretar general, dacă voi câştiga alegerile", a precizat Vasile Blaga. Candidatul la şefia PDL precizează în moţiunea „Pentru o societate dreaptă", cu care candidează pentru şefia PDL, că este necesară reorganizarea activităţii structurilor . 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite