Bistriţenii cer locuinţe sociale sau în blocuri ANL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În medie, 30 de persoane intră săptămânal în audienţă la primar. În fiecare zi de marţi, sediul primăriei este luat cu asalt de zeci de persoane, care vin să-şi spună păsul primarului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al primăriei, Mihai Ruşti, cele mai stringente nevoi ale bistriţenilor sunt legate de primirea unei locuinţe, fie ea socială sau de tip ANL.
Locuitorii oraşului şi-au făcut un obicei din a se perinda pe la primărie, pentru rezolvarea a tot felul de probleme. Dacă, în trecut, litigiile cu pământurile erau cele mai mari doleanţe ale acestora, acum problemele legate de fondul locativ sunt în top. „Cei mai mulţi cer locuinţe sociale sau ANL-uri. Mai există o categorie de cetăţeni, chiriaşii din imobilele retrocedate acum cinci ani, care nu au unde să stea şi cer ajutorul primăriei. Ei sunt în vizorul nostru şi sunt incluşi pe o listă specială, în aşteptarea unor locuinţe”, spune Mihai Ruşti.

Aşteaptă să se repare serverul

Cei care nu ajung la primărie pot să facă sesizări on-line, pe site-ul www.domnuleprimar.ro. De mai bine de o lună, însă, nimeni nu răspunde la sesizările depuse de cetăţeni pentru că ,,sunt probleme cu serverul” sau, cel puţin, aşa susţine Mihai Ruşti.
Cert este că primarul Ovidiu Creţu nu mai este la fel de activ în spaţiul virtual, ca anul trecut, când se situa pe locul cinci în ţară la numărul de răspunsuri oferite. Problemele legate de nerespectarea limitărilor de viteză, neasfaltarea drumului de la Slătiniţa sau întârzierea vânzării de locuinţe ANL aşteaptă încă să fie onorate cu un răspuns.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite