Bistriţa:Ioan Horoba: ,,Plec cu mare regret de la Gloria”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele FC Gloria Bistriţa, Ioan Horoba, a anunţat astăzi într-o conferinţă de presă că demisionează din funcţie. Horoba a precizat că pleacă la echipa Gaz Metan Mediaş.

Ioan Horoba, vicepreşedintele FC Gloria Bistriţa şi-a anunţat demisia şi a făcut apel la investitori, cărora le-a lăsat cale liberă.
,,Plec cu mare regret de la Gloria, după o muncă de o viaţă de tânăr. Plec cu regretul că echipa rămâne într-o situaţie nu prea fericită. Nu aş vrea, nici pe departe, să se interpreteze că plec în momente grele. Dar, în ultima vreme, nu s-a apelat la serviciile mele şi am considerat că este mai bine să părăsesc corabia la timp”, a precizat fostul vicepreşedinte al clubului. 

Horoba a ţinut să evite speculaţiile legate de posibile presiuni din partea membrilor comitetului executiv. ,,Unii membrii din comitetul director au invocat şi au inoculat preşedintelui că sunt foarte mulţi oameni de afaceri care ar dori să investească în club, dar pentru că eu le sunt antipatic, nu vin. Acum le las cale liberă să vină toţi şi să se umple visteria clubului”, a  mai spus Horoba.

Reamintim că Ioan Horoba a activat la club timp de 20 de ani şi patru luni şi a vrut să plece, evitând astfel demiterea. Fostul director sportiv a fost ofertat de către clubul Gaz Metan Mediaş cu mult timp în urmă şi a acceptat postul de director general al clubului. Deşi va părăsi echipa Gloria Bistriţa, Ioan Horoba va continua să participe la adunările administrative anuale ale clubului, fiind unul dintre membrii fondatori ai acestuia.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite