Bistriţa: Ştrandul Codrişor se deschide la jumătatea lunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muncipalitatea  a intrat pe ultima sută de metri cu lucrările de întreţinere la ştrandul municipal, iar dacă vremea va permite bistriţenii vor putea înota din 15 mai.

În fiecare an pe la jumătatea lunii mai sau cel târziu la începutul lunii iunie ştrandul municipal se deschide publicului. În această perioadă, lucrătorii de la Direcţia de Administrare a Domeniului Public efectuează ultimele reparaţii, lucrări de igenizare  şi vopsitorie necesare înainte ca bazinul să fie umplut cu apă şi bistriţenii să poată  înoata în voie.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistriţa, Mihai Ruşti, precizează : ,,Nu s-a stabilit încă o dată exectă când va fi deschis ştrandul pentru public, dar  lucrările  au intrat în linie dreaptă şi cel mai probabil la jumătatea lunii vor fi gata, iar dacă vremea va permite acesta va fi umplut cu apă şi doritorii vor putea să îşi petreacă timpul liber aici”.

Tarifele de intrare la ştrand au rămas aceleaşi ca şi anul trecut, doi lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi cinci lei pentru adulţi. Iar cei care doresc să facă plajă puţin mai comod pot să îşi închirieze un şezlong.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite