Marian Pană este noul antrenor al Gloriei Bistriţa - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Pană este noul antrenor al Gloriei Bistriţa - Revista presei sportive
Marian Pană este noul antrenor al Gloriei Bistriţa - Revista presei sportive

Presa sportivă de astăzi scrie despre noul antrenor al Gloriei Bistriţa, vechea zicală columbiană după care s-a ghidat Zapata sau ediţia Jocurilor Olimpice din 2016. Printre alte subiecte, între vedetete Sport.ro la skandemberg a fost egalitate, iar Cristi Tănase a plecat de la Bologna.


Marian Pană este noul antrenor al Gloriei Bistriţa.

Gloria Bistriţa are un nou antrenor. După despărţirea de Sandu Tăbârcă, Jean Pădureanu a decis instalarea lui Marian Pană, anunţă site-ul oficial al clubului. Staff-ul tehnic va fi condus de Florin Halagian, cel care a fost mandatat să-i salveze pe bistriţeni de la retrogradare. "După plecarea lui Sandu Tabârcă, Gloria avea nevoie de un nou antrenor principal, aşa că Marian Pană a fost alesul. În rest, stafful tehnic rămâne neschimbat", a declarat preşedintele Consiliului Director, Jean Pădureanu, citat de ProSport.

Rufay Zapata: "Cavalerii nu au memorie!" Rufay spune că a uitat toate gafele din trecut pentru că s-a ghidat după o veche expresie columbiană, iar venirea pe lume a fetiţie sale, Bianca, i-a schimbat modul de viaţă. Zapata a avut un septembrie perfect. A recîştigat tricoul de titular şi a bifat, pînă duminică, la 1-1 cu Bistriţa, 5 meciuri consecutive fără gol încasat, în 3 competiţii diferite. În plus, a avut evoluţii entuziasmante, cele de la Braşov şi de la Enschede aducînd din nou aminte de Zapata cel din primul sezon, 2007-2008. Rufay a acceptat un amplu dialog cu Gazeta Sporturilor, vorbind cu cărţile pe masă despre Becali, despre Bergodi, despre gafe şi parade, despre Tătăruşanu şi despre familie, scrie Gazeta Sporturilor.

Cristian Topescu: "Jocurile Olimpice din 2016, la Rio de Janeiro". Cristian Topescu, a vorbit despre editia de peste sapte ani a Jocurilor Olimpice, eveniment ce va fi gazduit de orasul brazilian Rio de Janeiro. "As vrea sa ma opresc asupra celui mai important eveniment al saptamanii sportive anterioare si anume desemnarea orasului care va gazdui Jocurile Olimpice din 2016. S-a petrecut aceasta desemnare la Copenhaga si ne amintim ca Jocurile Olimpice reprezinta cel mai important eveniment sportiv al Planetei", a spus Cristian Topescu pentru Sport Total FM.

Cristi Tănase a plecat la Bologna. Fundaşul Petre Marin, înlocuit în minutul 41 al meciului cu Gloria Bistriţa, este suspect de leziune la muşchiul posterior al piciorului stâng. Petre Marin va efectua investigaţii complementare marţi, pentru a cunoaşte gravitatea accidentării. Cristian Tănase a plecat luni dimineaţă la Clinica Izokinetik de la Bologna pentru a face un control medical amănunţit. Mijlocaşul va sta în Italia două zile, timp în care medicii vor vedea dacă ruptura suferită în această vară s-a vindecat şi dacă acum piteşteanul poate reveni fără alte complicaţii pe terenul de joc, informează ProSport.    

Skandemberg: Valahu s-a scos pe final în meciul cu Olimpiu Fat.
Egalitate perfectă în cele două Vendette de pe Sport.ro. Chinezu s-a "inflamat" în meciul cu Instalatorul Andronache dar a reuşit să scoată un egal după 6 runde disputate alternativ la cele două braţe. Valahu a făcut şi el senzaţie, a fost condus de 3 ori dar a revenit de fiecare dată şi a încheiat şi el 3-3 meciul cu Olimpiu "Arnold" Fat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite