Bistriţa: Protest pentru a fi băgaţi în seamă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de motociclişti bistriţeni s-au adunat în această dimineaţă la benzinăria Mol pentru a participa la un marş prin care vor să le semnaleze şoferilor că şi ei sunt parteneri în trafic

Marşul a început de la ora zece şi s-a încheiat în localitatea Livezile, în jurul orei 12,00. În punctul terminus al manifestării, cei aproximativ 50 de motociclişti  au aprins lumânari în memoria tinerei Veronica P., decedată în urmă cu o lună într-un cumplit accident.

Nicolae Hoha organizatorul marşului spune că acţiunea motocicliştilor bistriţeni face parte dintr-o amplă campanie desfăşurată la nivel naţional. Prin aceasta iubitorii vehiculelor pe două roţi vor să se facă văzuţi şi auziţi. ,, Am organizat acest marş pentru a trage un semnal de alarmă asupra faptului că nu suntem văzuţi în trafic, dar şi pentru a aduce un omagiu Veronicăi ”, spune Hoha.

Prea multe accidente

Traseul pe care s-a desfăşurat marşul, atent supravegheat de Poliţia Rutieră, a cuprins mai multe străzi din oraş. Toţi participanţii la manifestare au afişat în spatele sau faţa motoarelor o poză a ultimei victime a unui accident de motocicletă.
Potrivit inspectorului Laurenţiu Neagoe de la Poliţia Rutieră Bistriţa, anul trecut în judeţ au avut loc nouă accidente uşoare şi patru grave, în care au fost implicaţi motociclişti. Anul acesta, unicul accident fatal a fost cel de la Livezile, în urma căruia şi-a pierdut viaţa Veronica P, care călătorea pe locul din spate al unei motociclete alături de soţul ei, în momentul în care au intrat în plin într-un microbus care a pornit fără să se asigure.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite