Bistriţa: Bistriţenii s-au înghesuit să-şi încerce norocul la loto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de bistriţeni au trecut astăzi pe la agenţiile de pariuri, pentru a completa un bilet la extragerile 6 din 49. Premiul reportat din 29 martie, în valoare de peste 6 milioane de euro, i-a  animat pe bistriţeni să îşi încerce norocul

Agenţia de bilete loto de pe Bulevardul Decebal a fost ticsită de oameni care au venit să cumpere un bilet pentru extragerea din această seară. Lenuţa Sucilă, vânzătoarea de aici, spune că bistriţenii vin constant să joace la loto. „Astăzi, până la ora 12, am vândut 280 de bilete. Dar o să fie şi mai multe, pentru că mai sunt două ore până închidem agenţia. Bistriţenii sunt jucători fideli şi preferă variantele simple”, spune Lenuţa Sucilă.

650 de jucători în fiecare săptămână


Media celor care trec pe la o agenţie de pariuri, în speranţa că vor nimeri combinaţia la şase din cele 49 de numere loto, este de 650 de jucători. Femei, bărbaţi, tineri sau vârstânci, cu toţii au trecut pragul agenţiei şi au sperat că vor fi marii câştigători ai premiului dinainte de Paşte. Un bărbat de 40 ani, tocmai iese din agenţie, cu un bilet în mână. Spune că a câştigat doar o dată, în 1988, dar joacă continuu de atunci. „Joc în fiecare săptămână. Criza nu are nimic de-a face cu norocul”, explică omul.
Tragerea la 6 din 49 va avea loc în această seară, la ora  19.20, pe postul TVR. Ultima data, premiul de categoria I la Loto 6/49 s-a câştigat în data de 14 decembrie 2008 , şi a fost în valoare de aproximativ 290.000 de euro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite