Bistriţa: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalele evenimente ale zilei pe care le puteţi citi în ediţia tipărită a ziarului Adevărul de Seară

EVENIMENT

Grevă japoneză

Comisarii de la Garda de Mediu Bistriţa-Năsăud au protestat azi, printr-o grevă japoneză, faţă de neacordarea unor sporuri salariale. Ei au purtat, în timpul orelor de muncă, o banderolă albă pe braţ în semn de protest. Acţiunea angajaţilor de la Bistriţa se înscrie în protestul naţional de avertisment anunţat de Sindicatul Naţional al Gărzii de Mediu. Protestarii ameninţă cu întreruprerea activităţii în data de 15 iunie, dacă revendicările lor nu vor fi soluţionate satisfăcător.  (I.S.)

NUMIRE

Şef nou la Direcţia Silvică

Daniel Pop a fost investit, astăzi, în funcţia de şef al Direcţiei Silvice Bistriţa-Năsăud. Noul director este propunerea Partidului Social-Democrat pentru această funcţie. Daniel Pop îl va înlocui de Gheorghe Ivan, fostul director, care a condus direcţia silvică timp de mai bine de cinci ani. (I.S.)

CAMPANIE

Prevenirea accidentelor auto

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud va lansa, mâine, de la ora 11.00, un proiect prin care doreşte să prevină producerea de accidente de către şoferii cu experienţă sub doi ani. Iniţiativa acestui demers vine pe fondul numărului tot mai mare de accidente înregistrate în care au fost implicaţi şoferi neexperimentaţi. Astfel, în patru ani, 109 accidente produse în judeţ s-au finalilizat cu 20 de oameni morţi. (I.S.)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite