Bisaţi la Timişoara, Buena Vista Social Club sunt aşteptaţi şi la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Recitalul de la Bucureşti va purta publicul într-o călătorie prin piesele înregistrate pentru proiectul iniţial Buena Vista Social Club, din 1996 până în prezent. Cachaito Lopez, Guajiro


Recitalul de la Bucureşti va purta publicul într-o călătorie prin piesele înregistrate pentru proiectul iniţial Buena Vista Social Club, din 1996 până în prezent. Cachaito Lopez, Guajiro Mirabal şi Manuel Galban vor prezenta şi materiale de pe albumele lor solo, în timp ce Jesús Aguaje Ramos va aborda melodii de pe albumul pe care îl va edita la World Circuit spre sfârşitul lui 2006, la zece ani după primul CD BVSC. Trompeta inconfundabilă a lui Guajiro Mirabal a acompaniat toţi artiştii cubanezi importanţi, iar Jesús Aguaje Ramos cu trombonul său s-a remarcat pe toate înregistrările World Circuit din ultimii zece ani. Chitarist, pianist şi organist, Manuel Galban cu albumul de duete, "Mambo Sinuendo", a câştigat premiul Grammy în 2004.
Toţi cei patru muzi-cieni au avut câte un cuvânt de spus în stilurile de muzică cubaneză, de la son montunos, danzón, cha cha cha până la bolero şi chiar jazz. Sunt cunoscuţi pentru energia pe care o transmit spectatorilor, iar acest lucru s-a văzut şi la Timişoara, unde au fost bisaţi de mai multe ori şi aplaudaţi îndelung. Aşadar, nu pierdeţi unul dintre marile evenimente muzicale de excepţie ale anului 2006 şi dacă nu aţi cumpărat încă bilet (între 50-150 RON), mai aveţi la dispoziţie încă trei zile. Buena Vista Social Club vor reveni la Bucureşti, tot la Sala Palatului, ora 20.00, pe 23 noiembrie a.c, alături de Omara Portuondo.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite