Bindi Irwin, fetiţa junglei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bindi Irwin, fetiţa junglei
Bindi Irwin, fetiţa junglei

Fiica "vânătorului de crocodili" a pornit pe urmele regretatului său tată, cu o emisiune despre viaţa în natură Show-ul despre viaţa în sălbăticie, care are 26 de episoade, a avut

Fiica "vânătorului de crocodili" a pornit pe urmele regretatului său tată, cu o emisiune despre viaţa în natură

Show-ul despre viaţa în sălbăticie, care are 26 de episoade, a avut premiera anul trecut pe Discovery Kids, când Bindi avea doar nouă ani.

La prezentarea emisiunii "Bindi, fetiţa junglei", copila este ajutată de către mama sa, Teri, care era o parte importantă şi din emisiunea lui Steve Irwin.

Un alt personaj al emisiunii este prietenul cel mai bun al "vânătorului de crocodili", Wes Manion. Decorul principal al serialului-documentar este căsuţa din copac, aflată undeva în mijlocul junglei, iar printre personaje se numără papagalul Ocker, iguana Peru, pitonul Blackie şi maruspialul Tonka.

În ciuda vârstei fragede, Bindi face tot ce îi stă în puteri pentru a proteja speciile de animale în pericol. De altfel, 10% din onorariul micuţei prezentatoare merge la organizaţia caritabilă "Wildlife Warriors" ("Războinicii lumii sălbatice"), organizaţie fondată de părinţii săi, în 2002.

Fiica tatălui ei

În mod cert, Bindi a moştenit de la tatăl său curajul, entuziasmul şi dragostea pentru animale, iar producţia emisiunii a purtat-o prin toată lumea, de la Australia natală la America şi de la Africa la Asia.
În emisiune vor putea fi văzute pentru prima oară reportaje din arhiva video a lui Steve Irwin, dar şi peripeţii ale acestuia care nu au mai fost difuzate la televizor.

Fără tată de la vârsta de 8 ani

Tatăl lui Bindi, îndrăgitul realizator Steve Irwin (foto), a murit în 2006, când fetiţa avea 8 ani. Faimosul "vânător de crocodili" a fost înţepat de către o pisică de mare, în timp ce filma un documentar subacvatic.

La apariţia emisiunii "Fetiţa junglei", opinia publică din Australia s-a împărţit în două. Unii spuneau că Teri profită de tragedie şi de fiica ei, în timp ce alţii le apărau.

În 2008, Bindi Irwin a câştigat un premiu Emmy, pentru cel mai bun actor într-un serial pentru copii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite