Bilete la Shakira, între 60 şi 150 RON

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de astăzi se pun în vânzare biletele pentru concertul celebrei cântăreţe Shakira, care va avea loc pe data de 17 iulie, la Timişoara, pe stadionul "Dan Păltinişanu", începând cu

Începând de astăzi se pun în vânzare biletele pentru concertul celebrei cântăreţe Shakira, care va avea loc pe data de 17 iulie, la Timişoara, pe stadionul "Dan Păltinişanu", începând cu ora 20.00. Preţurile biletelor sunt cuprinse între 60 RON pe gazon, 80, 100 şi 150 de RON în rest, iar ele pot fi achiziţionate de pe site-ul www.myticket.ro şi în magazinele Diverta din toată ţara.
Shakira soseşte în România cu o echipă formată din 100 de persoane, dar şi cu un echipament care pentru a fi transportat necesită nu mai puţin de 17 tiruri. Concertul Shakirei din România este programat între cel de la Barcelona (12 iulie) şi cel de la Moscova (23 iulie). Spectacolul de la Timişoara constituie avanpremiera turneului de promovare a noilor albume semnate Shakira, "Fijacion Oral, Vol. 1" şi "Oral Fixation, Vol 2".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite