Big Ghiţa vrea sa-l testeze pe micul Boc pentru Guvern

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Singurul român care a jucat în NBA, clujeanul Ghiţă Mureşan, a primit, azi, diploma de "Cetăţean de Onoare al municipiului Cluj-Napoca". Deşi de la ceremonie a lipsit primarul

Singurul român care a jucat în NBA, clujeanul Ghiţă Mureşan, a primit, azi, diploma de "Cetăţean de Onoare al municipiului Cluj-Napoca".

Deşi de la ceremonie a lipsit primarul oraşului, Emil Boc, care se afla în concediu, celebrul sportiv l-a menţionat pe preşedintele PD-L în discursul său.

"Un fost baschetbalist este pe cale să devină preşedintele SUA. Aş fi vrut să fac un joc cu domnul Boc să văd dacă e bun de prim-ministru", a spus Big Ghiţă zâmbind.

În urbea de pe Someş, zvonurile privind instalarea preşedintelui PD-L în fruntea Guvernului, după alegeri, circulă de mai multe săptămâni. Acestea se pare ca au ajuns şi la urechile cunoscutului baschetbalist.

Dacă la început Boc nega cu fermitate această posibilitate, în ultimele declaraţii acesta a evitat un răspuns clar la întrebare.

Chestionat de unde are informaţii că Boc ar dori postul de premier, Big Ghiţă a spus că a fost vorba doar despre "începutul unui speech".

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite