Bianca Brad şi "cariera" de mamă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bianca Brad va fi invitata specială a emisiunii Femei Adevărate, care va fi difuzată luni, 20 martie, începând cu ora 17:00, pe TVR 1. Prezenţa sa în platoul televiziunii naţionale nu este

Bianca Brad va fi invitata specială a emisiunii Femei Adevărate, care va fi difuzată luni, 20 martie, începând cu ora 17:00, pe TVR 1. Prezenţa sa în platoul televiziunii naţionale nu este doar pentru a vorbi despre cariera de actriţă, ci mai ales despre cea de mămică a unui băieţel în vârstă de 7 luni, pe nume Luca.
Bianca s-a implicat de-a lungul anilor în mai multe proiecte, care au avut ca obiectiv educarea femeilor în ceea ce priveşte sănătatea lor în diverse etape de viaţă. Acum, cu atât mai mult că este mamă, ea îşi doreşte să contribuie, măcar şi printr-o informare corectă, la binele reprezentantelor sexului frumos. Bianca va vorbi de această dată despre experienţa ei de femeie însărcinată, despre momentele cele mai grele din cele nouă luni de sarcină, dar şi despre cele mai fericite, de după naşterea lui Luca.Emisiunea Femei Adevărate este concepută ca un serial de 6 asemenea emisiuni, fiecare cu o tematică care abordează subiecte de sănătate a reproducerii într-o manieră atractivă şi educativă în acelaşi timp. Se urmăreşte informarea corectă şi detaliată cu privire la importanţa planificării unei sarcini şi folosirea metodelor de contracepţie, consultarea celor mai potriviţi specialişti, viaţa sănătoasă pe timpul sarcinii. Melania Coman, realizatoarea emisiunii, îşi doreşte ca femeile să devină stăpâne pe fiecare situaţie privind viaţa lor şi să fie capabile să ia decizii pe baza celor mai bune opţiuni şi prin apelarea la sfaturile specialiştilor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite