Beznă în zeci de comune gălăţene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ninsorile căzute începând de marţi după-amiază în judeţul Galaţi au creat serioase probleme în trafic şi au generat avarii la reţeaua de electricitate, 22 de localităţi din centrul şi

Ninsorile căzute începând de marţi după-amiază în judeţul Galaţi au creat serioase probleme în trafic şi au generat avarii la reţeaua de electricitate, 22 de localităţi din centrul şi estul judeţului rămânând pentru câteva ore fără curent electric. Reprezentanţii Sistemului de Gospodărire a Apelor Galaţi au anunţat, miercuri dimineaţă, că precipitaţiile cele mai consistente au fost în localităţile Traian, şendreni şi Nicoreşti, stratul de zăpadă variind, în judeţ, între 4 şi 30 de centimetri.
Marţi seară s-au înregistrat probleme în trafic la intrările în municipiul Galaţi, dinspre Tecuci, şi la trecerea bac ce leagă oraşul de judeţul Tulcea. Autoturismele au avut dificultăţi în a urca pantele de la cele două intrări în municipiu, din cauza stratului consistent de zăpadă şi a neechipării maşinilor cu lanţuri antiderapante. De asemenea, din cauza viscolului, miercuri dimineaţă au fost avariate mai multe linii electrice aeriene. Viscolul a îngreunat şi activitatea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi. În noaptea de marţi spre miercuri, cadrele medicale au reuşit să ajungă la două femei însărcinate, din nordul judeţului, doar după ce utilajele de deszăpezire le-au deschis calea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite