"Beverly Hills" se întoarce cu Tori Spelling

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Donna şi Kelly se întorc pe micul ecran în serialul "90210", cu premiera în toamnă Noua versiune a faimoasei producţii TV create de Aaron Spelling beneficiază de apariţii episodice ale lui

Donna şi Kelly se întorc pe micul ecran în serialul "90210", cu premiera în toamnă

Noua versiune a faimoasei producţii TV create de Aaron Spelling beneficiază de apariţii episodice ale lui Jennie Garth (Kelly) şi Tori Spelling (Donna).

Numit "90210", după faimosul cod poştal al cartierului Beverly Hills din Los Angeles, serialul nu este un remake, ci o producţie originală pentru adolescenţi. Totuşi, producătorii executivi Gabe Sachs şi Jeff Judah au vrut să readucă pe micile ecrane şi personaje deja consacrate.

Prima care a acceptat să-şi reia rolul a fost Jennie Garth, interpreta lui Kelly Taylor, care va apărea în câteva episoade din prima serie, în chip de consilier la liceul deja faimos "West Beverly High". De asemenea, Tori Spelling a vrut un rol în noul serial, pe care să i-l dedice tatălui său, Aaron Spelling, care a murit în 2006.

Actriţa nu va apărea în primele episoade, pentru că abia a născut şi nu se simte pregătită să se întoarcă la filmări.

Întoarcere la Peach Pit

O altă supriză este personajul Nat, interpretat de Joe E. Tata, proprietarul restaurantului Peach Pit, unde stăteau la taclale şi la biliard puştii din serial. Nat va apărea în episodul-pilot, dar şi în alte episoade ale primei serii şi va sta la tejgheaua barului, gata să împartă sfaturi înţelepte. Cooptarea lui Joe E. Tata a avut loc printr-o întâmplare fericită.

Un membru al echipei de producţie l-a văzut într-un magazin şi aşa a apărut ideea revenirii sale. Când l-au sunat, acesta a acceptat imediat. Cea mai mare surpriză ar fi întoarcerea actriţei Shannen Doherty, interpreta Brendei Walsh. Aceasta a părăsit serialul după patru ani, după multe certuri cu producătorii. Negocierile cu ea continuă.

Cine sunt noii Walsh?

Noul serial se concentrează pe familia Mills, noua familie "Walsh". În loc de Brandon şi Brenda există Dixon Mills şi Annie Mills.

Părinţii Harry Mills şi Celia Mills sunt jucaţi de Rob Estes ("Melrose Place") şi Lori Loughlin ("Casa plină").

Pe pagina de pe Imdb a serialului există şi o Daphne Silver, care ar putea fi fata Donnei (Tori Spelling) şi David Silver (Brian Austin Green).

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite