Bety - Marcă înregistrată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De curând a împlinit 21 de ani, dar la vârsta aceasta, când alţi tineri abia se gândesc la drumul pe care-l vor urma în viaţă, Bety are deja 17 ani de când cântă şi cinci de carieră

De curând a împlinit 21 de ani, dar la vârsta aceasta, când alţi tineri abia se gândesc la drumul pe care-l vor urma în viaţă, Bety are deja 17 ani de când cântă şi cinci de carieră în adevăratul sens al cuvântului.

A lansat, începând cu 2002, cinci materiale discografice, promovate de nouă videoclipuri, precum şi patru feauturing-uri şi numeroase premii la concursuri naţionale şi internaţionale. A cântat în peste o mie de concerte, experienţă care a făcut-o să nu se teamă de live.

Aşa că, după atâtea succese şi spectacole susţinute, Bety nu a stat mult pe gânduri şi, recent, şi-a înregistrat numele la OSIM.

Pasiunea lui Bety pentru cântat a prins contur pe la 4 ani, când interpreta s-a alăturat grupului Allegretto şi Ansamblului "Românaşul". A continuat apoi cu Liceul de Muzică "Dinu Lipatti", iar acum este studentă în anul întâi la Facultatea de muzică din cadrul Universităţii "Spirul Haret".

Primeşte cereri în căsătorie pe e-mail

"Sunt o fată frumuşică", acesta este titlul discului de debut (din 2002) semnat Etnic, trupa a cărei lideră este Bety, dar şi versul care a consacrat-o în muzica etno pe care o interpretează cu atât de mult drag. La doar trei ani de la lansare, Etnic a primit premiul "Best etno" în cadrul MTV Music Awards România. Însă popularitatea câştigată nu i-a adus doar beneficii. Bety are o mulţime de concerte atât în ţară, cât şi în străinătate, dar şi o groază de fani care îi inundă căsuţa de e-mail cu scrisori ce conţin tot felul de propuneri, care mai de care mai trăsnite. "Am primit pe e-mail tot felul de prezentări de la tipi care şi-au exprimat dorinţa de a se căsători cu mine", povesteşte Bety. Mai mult, un fan român stabilit în Israel a plăcut-o atât de mult pe interpretă, încât şi-a botezat una dintre fetiţe cu numele ei: "Mi-a şi cerut voie să facă asta, de parcă numele meu nu ar mai avea voie să fie folosit de nimeni. Şi aşa mi-a venit ideea să-l înregistrez, astfel încât nici un artist nu îl mai poate folosi".

Vrea să deschidă magazin de haine

Şi, dacă tot şi-a înregistrat numele, Bety s-a gândit chiar să-l folosească mai des decât o face deja. Aşadar, vedeta s-a gândit să-şi deschidă un magazin de haine.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite