"Best of Viena", patinaj artistic pe muzică bună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Capitala Europeană a Culturii găzduieşte, astăzi, la Pavilionul 2007, un spectacol susţinut de austriecii de la "Johann Strauss Ensemble" Pe muzica interpretată de orchestra vieneză,

Capitala Europeană a Culturii găzduieşte, astăzi, la Pavilionul 2007, un spectacol susţinut de austriecii de la "Johann Strauss Ensemble"

Pe muzica interpretată de orchestra vieneză, publicul va asista la un spectacol pe gheaţă susţinut de campioana României la patinaj artistic, Roxana Luca (foto), împreună cu echipa de patinatori a clubului italian Ice Club Merano.

În pauza spectacolului, Annette Dytrt şi Bartosz Domanski, campionii naţionali la patinaj ai Germaniei şi Poloniei, vor face o demonstraţie. Preţul unui bilet pentru acest spectacol este de 50 şi respectiv 100 de lei, şi se pot procura de la Agenţia Teatrală, la Pavilionul 2007, precum şi prin reţeaua bilet.ro. "Johann Strauss Ensemble" este în România în cadrul unui turneu naţional, iar pe lângă spectacolul din Sibiu, austriecii vor mai susţine concerte în Iaşi, Cluj, Timişoara, Bucureşti şi Braşov.


"Johann Strauss Ensemble" a fost fondat în 1985 de către muzicienii din Bruckner Orchesters Linz. Până acum, au concertat cu succes la Paris, Londra, Monaco, Madrid, Roma, Berlin, Salzburg, Viena, Tokyo şi în multe alte oraşe ale lumii, colaborând cu violonişti precum Joji Hattori, Aleksey Igudesman sau Alfred Pfleger. De-a lungul anilor, ei au fost dirijaţi de Martin Sieghart, Christoph Campestrini sau Werner Steinmetz. (Ioana Mirică)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite