"Best Of Acustic"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"De 10 ani, vă mulţumim", semnat Hi-Q

Pentru a sărbători un deceniu de succese Hi-Q, Nicoleta, Mihai şi Florin au susţinut recent un concert inedit, la Music Club, care a marcat şi lansarea albumului "Best Of Acustic - De zece ani, vă mulţumim".

Şi, cum de ani buni, trupa şi-a obişnuit fanii cu cele mai tari petreceri, party-ul de un deceniu de "viaţă" nu avea cum să facă excepţie de la regulă! Atmosfera a fost incendiară, clubul fiind plin cu două ore înainte de ora anunţată pentru începerea evenimentului. Presă, bliţuri, flori, vedete… acestea au fost cuvintele-cheie pentru evenimentul de lansare a albumului "Best Of Acustic - De zece ani, vă mulţumim".

Distracţia a fost asigurată de concursul de karaoke, la care au participat reprezentanţii mass-mediei, care i-au sprijinit în toată cariera, şi prietenii apropiaţi ai trupei. Organizatorii, sponsorii şi Hi-Q i-au premiat pe toţi participanţii la concurs cu mp3-playere conţinând cele mai îndrăgite hituri Hi-Q şi produse promoţionale de lux.

Hi-Q, o trupă ajunsă la maturitate

Şi trupa a oferit celor prezenţi un show inedit, prezentând şi grupul care îi va acompania de acum înainte în fiecare spectacol. Hi-Q este o trupă care a ajuns la maturitate şi vrea să demonstreze aceasta prin prezentarea unor show-uri complexe, cu band de şase instrumentişti.

Concertul de lansare - un mare succes

Concertul de lansare şi de aniversare susţinut în faţa a peste 300 de persoane a fost primul de acest gen şi s-a bucurat de un mare succes la public. La eveniment a participat şi un număr mare de membri ai fan-clubului oficial Hi-Q, care au primit invitaţii la evenimentul de lansare chiar din partea trupei. Cele mai cunoscute şi îndrăgite piese pe care Hi-Q le-a lansat de-a lungul timpului i-au încântat pe cei prezenţi: Bună dimineaţa, Razna, Ocean de lacrimi,
Te-am iubit, dar…, Gaşca mea, Poveste fără nume, Mai dulce, Dor de tine, dor de noi, Un minut, Totul va fi bine. Toate acestea, dar şi multe altele, sunt incluse pe albumul aniversar "Best Of Acustic - De zece ani, vă mulţumim".

Prietenii de suflet ai trupei nu puteau să lipsească de la un astfel de eveniment: SISTEM, Gabriel Cotabiţă, Răzvan Fodor, Laura (TNT), Cristina Rus, Adi (Akcent), Cosmin Selesi, Cristi Stanciu, Delia şi Matteo, Cornel Ilie (Vank), Puya. Alături de trupa-vedetă a serii, toţi au petrecut până dimineaţă. Pentru că Hi-Q, de zece ani, le mulţumeşte, aşa cum precizează şi pe album!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite