Berlinul, acuzat că dictează în PE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Germania exercită o influenţă ascunsă în Parlamentul European, care subminează democraţia din UE şi reformele de liberalizare a pieţei, a declarat liderul grupului liberal din PE, citat de

Germania exercită o influenţă ascunsă în Parlamentul European, care subminează democraţia din UE şi reformele de liberalizare a pieţei, a declarat liderul grupului liberal din PE, citat de "Financial Times".
Graham Watson a spus că guvernul de amplă coaliţie al Angelei Merkel dictează în Parlamentul European şi a avut un rol esenţial luna aceasta în respingerea textelor de lege pentru deschiderea pieţei de servicii a UE. Watson a spus că liderii celor două mari grupuri din PE - conservatorii Partidului Popular European (PPE) şi socialiştii - sunt germani şi susţine că aceştia au supervizat ceea ce el numeşte "blocajul impus de Berlin". El a declarat că Poettering şi Schultz au încheiat înţelegeri secrete, acceptabile pentru guvernul de la Berlin, şi apoi au încercat să impună compromisul în cadrul grupurilor lor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite