Berechet, audiat pentru transferurile de la Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chestorul Nicolae Berechet (foto), secretar general în Ministerul Internelor şi fost membru în Consiliul de Administraţie al clubului Dinamo, a fost audiat, ieri, la DNA, în calitate de

Chestorul Nicolae Berechet (foto), secretar general în Ministerul Internelor şi fost membru în Consiliul de Administraţie al clubului Dinamo, a fost audiat, ieri, la DNA, în calitate de martor, în dosarul transferurilor internaţionale de fotbalişti.

Berechet a refuzat să facă declaraţii la ieşirea de la DNA. Reamintim că procurorii anticorupţie au început urmărirea penală împotriva a zece oameni de fotbal în legătură cu transferurile în străinătate a 12 fotbalişti.

Potrivit procurorilor, în perioada 199 -2005, cea mai mare parte a sumelor cuvenite cluburilor au fost transferate în conturile firmelor offshore din Insulele Virgine şi Olanda, iar ulterior, unii dintre învinuiţi şi-au însuşit, în interes personal, sumele externalizate. Prejudiciul stabilit de procurori se ridică la aproximativ 10 milioane de euro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite