"Daca Berceanu avea curaj, ii cedam locul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, declara ca este dispus sa renunte si maine la fotoliul de presedinte al acestei Camere a parlamentului daca gestul sau ar duce la deblocarea lucrarilor

Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, declara ca este dispus sa renunte si maine la fotoliul de presedinte al acestei Camere a parlamentului daca gestul sau ar duce la deblocarea lucrarilor Senatului.
- Domnule presedinte, cat de serios a fost anuntul dumneavoastra ca demisionati de la conducerea Senatului?
- Am vorbit foarte serios. Nu a fost nici un fel de gluma, nici o vorba spusa la nervi. Daca va uitati pe stenograma, veti vedea clar ca nu am glumit absolut deloc.
- De ce nu ati demisionat pana acum?
- Eu chiar nu tin de functia asta. Imi dau demisia si maine daca domnul Radu Berceanu este dispus sa-mi preia locul. Dar, dupa cum ati vazut, se pare ca nu are acest curaj. Daca atunci cand am anuntat ca imi dau demisia si-l numesc presedintele Senatului in locul meu se ridica si venea la tribuna, ii cedam locul. Dar nu a facut acest lucru.
- Spuneti ca renuntati si ca nu tineti la functie, dar nu ati trecut la fapte.
- Nu ma opreste nimic, daca asta ar insemna sa se termine cu circul asta, nu am de ce sa nu demisionez. Important este sa depasim acest blocaj si sa ne ocupam serios de legile integrarii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite