Berceanu: Autostrada Bucureşti - Braşov va fi gata în 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezent la Braşov la invitaţia colegului de partid, primarul George Scripcaru, ministrul transporturilor, Radu Berceanu, a prezentat programul de execuţie a autostrăzii Bucureşti-Braşov.

Prezent la Braşov la invitaţia colegului de partid, primarul George Scripcaru, ministrul transporturilor, Radu Berceanu, a prezentat programul de execuţie a autostrăzii Bucureşti-Braşov. Construcţia se va realiza pe cinci tronsoane: Bucureşti - Ploieşti, de la km 0 - 19,5 şi 19,5 62, Ploieşti Comarnic, Comarnic-Predeal şi Predeal-Bucureşti. "Dacă totul funcţionează cum dorim noi, până la sfârşitul anului se vor cunoaşte proiectantul şi constructorul pentru fiecare tronson în parte", şi-a manifestat optimismul Berceanu. Optimism cu atât mai mare cu cât sumele vehiculate totalizează 1.855 milioane de euro. "Bani există mai mulţi decât există capacitatea de construcţie", a dat asigurări ministrul transporturilor, întrebat dacă sunt suficiente fonduri, mai ales că reprezentanţii Bechtel se plâng că nu au bani pentru lucrările de la Autostrada Transilvania.
Tronsonul Bucureşti-Comarnic ar trebui finalizat în doi ani de la începerea lucrărilor, iar porţiunea Comarnic Braşov în trei ani, astfel încât autostrada să fie finalizată până la sfârşitul anului 2010, cu garanţii de folosinţă de trei ani din partea constructorului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite