Bendeac se mută la Antena 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bendeac se mută la Antena 1
Bendeac se mută la Antena 1

Actorul Mihai Bendeac a întrerupt colaborarea cu postul Prima TV şi va semna un contract cu postul Antena 1. Informaţia a fost confirmată de Bendeac pe site-ul său. „Motivele nu sunt financiare! Şi-atunci vine întrebarea. De ce pleci, bă? De nebun?“, scrie Bendeacpe blogul său.

„Fără ca cineva din interiorul trupei sau al trustului să lanseze această idee, s-a împământenit, în concepţia generală a presei şi chiar a publicului, ideea că eu aş fi liderul trupei. Asta şi datorită faptului că, dintre cei patru membri, eu am avut o implicare socială mai puternică, un blog, o viaţă mai exhibiţionistă şi agitată etc. În principiu, pentru tot ce apărea pe ecran, în ochii privitorilor, eu eram responsabil. Asta nu a fost o problemă timp de doi ani şi jumătate, cât eu am creat sinopsisul (ideile) show-ului şi scenariul. Fiindcă atunci îmi puteam asuma totul. Dar din clipa în care cineva şi-a spus «Nu dom’le! Noi trebuie să avem control asupra emisiunii!», nu a mai fost în regulă“, adaugă el.

Va semna contractul în direct

Actorul menţionează că independenţa editorială şi dreptul său la libera exprimare sunt foarte clar stipulate contractual. „Pentru prima dată în istoria televiziunilor din România, semnarea actelor se va face în direct. Deocamdată, vă pot spune că e vorba de un show unde voi avea triplu rol: realizator, regizor şi interpret“, mai spune Bendeac.

„În urma anunţului făcut public de Mihai Bendeac, ne exprimăm dezamăgirea cu privire la decizia sa de a părăsi trupa Mondenii şi postul Prima TV. Prin urmare, considerăm neprofesionistă atitudinea lui Mihai Bendeac faţă de cei care, în ultimii trei ani, au crezut şi investit în el“, au precizat reprezentanţii Prima TV. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite