Beirutul şi nordul Israelului, bombardate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aviaţia israeliană a continuat atacurile împotriva capitalei libaneze, Beirut, fiind lovită în special o suburbie a oraşului locuită de şiiţi. În paralel, trupele israeliene au purtat lupte

Aviaţia israeliană a continuat atacurile împotriva capitalei libaneze, Beirut, fiind lovită în special o suburbie a oraşului locuită de şiiţi. În paralel, trupele israeliene au purtat lupte înverşunate cu gherilele Hezbollah pentru controlarea unor sate la graniţa israelo-libaneză. La rândul său, Hezbollah a lansat asupra teritoriului israelian peste 230 de rachete, barajul cel mai masiv de la începutul conflictului.
A fost ucis un israelian şi mai multe zeci răniţi. Unele rachete au pătruns până la 70 de kilometri în interiorul Israelului, ceea ce potrivit unui purtător de cuvânt al mişcării a dovedit că "rezistenţa libaneză dispune în continuare de o mare capacitate de luptă".
Între timp, la sediul Naţiunilor Unite continuă negocierile în vederea finalizării unei rezoluţii care să ducă la încetarea focului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite