Becali îşi dă singur soluţii în dosarul "MApN"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali a fost audiat, ieri, la Parchet, în legătură cu schimbul de terenuri cu MApN. La ieşirea de la audieri, Becali a spus triumfător că în acest dosar anchetatorii au dispus

Gigi Becali a fost audiat, ieri, la Parchet, în legătură cu schimbul de terenuri cu MApN. La ieşirea de la audieri, Becali a spus triumfător că în acest dosar anchetatorii au dispus neînceperea urmăririi penale pe numele său, lucru infirmat însă de Parchet, care a susţinut că nu s-a luat încă nicio decizie în acest caz.
"Din punctul de vedere al procurorilor, schimbul de terenuri între clientul meu şi MApN, în ceea ce-l priveşte pe clientul meu, a fost unul cât se poate de corect", a spus avocatul lui Gigi Becali, Cătălin Dancu.
În acest timp, Becali striga : "Sunt curat ca lacrima". În 2 iunie 1999, Gigi Becali şi reprezentanţii MApN au semnat un proces-verbal prin care schimbau două suprafeţe de teren. Becali ar fi primit de la MApN un teren de 20,9 hectare în zona Băneasa-Pipera, în schimbul unuia de 21,5 hectare în satul ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov. Diferenţa de preţ ar fi de aproximativ 3,3 milioane de dolari în favoarea lui Becali.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite