Becali a recunoscut cum a făcut avere: a vândut blugi aduşi din Turcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali a recunoscut cele scrise în telegramele ambasadei SUA: că averea sa s-a născut din blugii aduşi din Turcia şi vânduţi în România.

Patronul Stelei a recunoscut la emisiunea "Test de stres" de la Realitatea TV cum şi-a făcut averea şi, mai ales, cum şi-a început afacerile.

“Eu vă jur că n-am vândut nici măcar un rulment. Dar dacă totuşi am vândut şi nu m-au prins înseamnă că am fost deştept... Cu blugii e adevărat. Am adus un camion de blugi. Vă pot spune că atunci când investeam un dolar în Turcia scoteai în România între 10 şi 15 dolari. Aduceam marfă de 40-50.000 că nu puteam aduce de 150.000 de dolari. Am adus şi un camion de pixuri şi zece de săpun. Şi walk-man-uri din alea, că erau într-un depozit şi nu făcea nimeni nimic cu ele.

Am furat, am obligat pe om să cumpere? Nu se plăteau atunci taxe. Acei bani pe care i-am câştigat în comerţ i-am invest în imobiliare. Cumpărasem un CAP cu 1.500 de dolari şi l-am vândut după câteva luni cu 25.000. S-a făcut un depozit. Eu luam ca să fac pentru animale agricultură. Nu luam ca să investesc în imobiliare. Investeam ca să fac agricultură. Apoi dacă am vândut un teren cumpărat azi cu 1500 de dolari şi nişte greci mi-au zis să cer 25 de mii şi mi-au dat banii. Am ţinut secret şi am investit toţi banii în asta”, a povestit Gigi Becali.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite