Becali s-a împăcat cu "Satana": O să-i fiu recunoscător toată viaţa lui Băsescu. Putea să mă calce, dar nu m-a strivit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali a jurat să îl respectă pe Băsescu toată viaţa în momentul în care bănuia că preşedintele României era, în ochii patronului de la Steaua, "Satana". Dovada că s-a înşelat a venit după alegerile prezidenţiale, când Traian Băsescu nu l-a strivit pe Becali, deşi ar fi putut.

Invitat la emisiunea "Test de stres" de la Realitatea TV, Becali a povestit un episod petrecut după arestare, când, spune el, Băsescu i-a trimis "un sol de pace", în persoana lui Adriean Videanu, pentru a-l asigura că nu el i-a comandat încarcerarea.

"Dacă era Satana, imediat după alegeri, Traian Băsescu mă putea strivi, dar mi-a trimis un sol de pace, adică a venit Videanu şi mi-a spus: "Domnul preşedinte vrea un mandat de pace şi de linişte, n-are nimic cu tine. Greşeşti că spui că preşedintele a cerut arestarea ta şi o să-ţi dovedim că greşeşti. (...) A trimis sol de pace, iar asta înseamnă că mi-a dat respect şi pentru gestul ăsta eu toată viaţa îi port respect. Aşa sunt eu. O să-i fiu recunoscător toată viaţa lui Băsescu. Putea să mă calce, şi nu m-a strivit", a spus Becali, la Realitatea TV.

Potrivit lui Becali, preşedintele statului a vrut să verifice, în ce ambii se aflau la o nuntă, dacă patronul Stelei este convins că nu din cauza lui Băsescu a fost arestat: "V-aţi convins că nu eu v-am încarcerat?".

"Relaţia cu Traian Băsescu e o relaţie foarte bună. A fost la o nuntă unde a fost Victor (Becali, n.red.) naş. Am jucat în horă cu el. Am fost invitat la Cotroceni de Ziua Europei. Relaţiile sunt bune, am schimbat câteva vorbe. Nu mai e nici el omul ăla, vesel... Nu mai are sentimente de prietenie. Nu mai poate să aibă energia pe care o avea. Funcţia probabil că nu-i mai permite. Nu mai vine la meciuri", a povestit Becali despre relaţia sa cu şeful statului.

În ciuda prieteniei dintre cei doi, Becali vrea să candideze în continuare la preşedenţie: "Nu pot să spun acum ce planuri am. Depinde de ce va fi în politica românească. Cu siguranţă la Preşedinţie voi candida, eu, candidatul de serviciu, pentru că eu consider că sunt cel mai bun".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite