Becali se războieşte cu DNA: "Prima dată să înveţe carte procurorii ăia!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru al apărării, Victor Babiuc, a depus, ieri, un memoriu la DNA în dosarul în care este cercetat pentru schimbul de terenuri dintre MApN şi finanţatorul FC Steaua Bucureşti,

Fostul ministru al apărării, Victor Babiuc, a depus, ieri, un memoriu la DNA în dosarul în care este cercetat pentru schimbul de terenuri dintre MApN şi finanţatorul FC Steaua Bucureşti, Gigi Becali. Victor Babiuc este acuzat de luare de mită şi abuz în serviciu.

Becali nu s-a arătat însă interesat de vizita lui Babiuc la DNA. "Ce mă interesează pe mine de Babiuc că a fost chemat la DNA? Care e problema? Mă interesează pe mine ce tâmpenii fac ăia de şapte ani? Prima dată să înveţe carte procurorii ăia şi după aia să...", s-a dezlănţuit Becali.

DNA susţine că Gigi Becali ar fi fost favorizat, prin schimbul, în iunie 1999, cu Ministerul Apărării a două suprafeţe de teren. Becali ar fi primit de la MApN un teren de 20,9 hectare în zona Băneasa-Pipera, în schimbul unuia de 21,5 hectare în satul Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov, unde preţul pentru un metru pătrat de pământ era mult mai scăzut. Diferenţa de preţ în favoarea lui Becali ar fi fost de 3,3 milioane de dolari.

Victor Babiuc, ministrul apărării în timpul guvernării CDR, este acuzat că a propus în Consiliul Suprem de Apărare a Ţării discutarea şi aprobarea acestui schimb de terenuri. (Liliana Năstase)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite