Becali pârât, Voiculescu reclamant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

instanţelor, Voiculescu va avea marţi o întâlnire cu membrii CNSAS, pentru a obţine un nou certificat de "bună purtare". El a precizat ieri că a cerut Colegiului încă o clarificare "în

instanţelor, Voiculescu va avea marţi o întâlnire cu membrii CNSAS, pentru a obţine un nou certificat de "bună purtare". El a precizat ieri că a cerut Colegiului încă o clarificare "în legătură cu acest gen de afirmaţii apărute în presă" şi ca urmare a intrării în posesia instituţiei a unui nou lot de dosare, care ar putea cuprinde elemente-surpriză. "Am câştigat procese, m-am enervat şi rău am făcut că mi-am consumat din nervii mei pe o problemă care nu a existat niciodată", a spus Voiculescu, adăugând că are nevoie şi de opinia noii conduceri a CNSAS.

"Pogea să stea liniştit"
Preşedintele PC a dat un pas înapoi în privinţa negocierilor cu ceilalţi doi vicepremieri pe tema redistribuirii atribuţiilor. Voiculescu a anunţat, în cursul săptămânii trecute, că a discutat cu Gheorghe Pogea şi cu Marko Bela despre acest lucru, însă Pogea a infirmat acest lucru. Liderul conservator a revenit şi a precizat că se va întâlni luni sau marţi cu premierul Călin Popescu Tăriceanu pentru a stabili sectoarele care urmează să fie trecute în jurisdicţia sa. "Domnul Pogea să stea liniştit, pentru că îl asigur că nu am de gând să-i iau ministerele eficiente, productive, cum ar fi pe cel al Economiei", a spus, ironic, Dan Voiculescu.

CNSAS se pronunţă săptămâna viitoare
Secretarul Colegiului CNSAS, Constantin Buchet, a declarat că solicitarea scrisă a preşedintelui Partidului Conservator, Dan Voiculescu, de a i se elibera o decizie care să ateste dacă a fost sau nu cadru al Securităţii, "s-a pus în lucru, cu maximum de prioritate". "Cred că săptămâna viitoare se poate emite o decizie. Domnia sa ne-a cerut să analizăm dacă a fost ofiţer, agent sau colaborator al fostei Securităţi. Ne-am mobilizat la capacitate maximă pentru a face investigaţiile necesare în arhive", a precizat Constantin Buchet.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite