Becali a făcut circ în Rast

0
Publicat:
Ultima actualizare:

de obicei, de oameni dezorientaţi, care se învârt, de dimineaţa până seara, pe o distanţă de vreo 500 de metri, tabăra de sinistraţi de la Rast era, ieri, pustie pe la orele prânzului.

de obicei, de oameni dezorientaţi, care se învârt, de dimineaţa până seara, pe o distanţă de vreo 500 de metri, tabăra de sinistraţi de la Rast era, ieri, pustie pe la orele prânzului. "Muică, se duseră la circ. Că veni Becali şi cică le aduse ăstora mici câte ceva", răsună vocea unei bătrânele care îşi postase scăunelul pe "uliţa" dintre corturi. Într-adevăr, spre marginea taberei, sunetele de muzică populară răzbăteau din ce în ce mai tare. La faţa locului, iarmaroc în toată regula. Într-o parte era amplasată o scenă, pe care dădeau ce aveau mai bun câţiva artişti populari, iar în colţul opus se descărcau din camioane tot felul de alimente. La doar câţiva metri mai încolo, micii sfârâiau de mama focului pe grătare improvizate, iar viţeii erau învârtiţi de zor pe proţap.

A vrut să aducă alcool
"A vrut să aducă şi alcool, aici, la Rast. Chiar de Ziua Copilului. Dar nu l-am lăsat", a declarat subprefectul de Dolj, Nicolaie Giurgiţeanu. Reprezentantul din Dolj al partidului condus de latifundiarul din Pipera începe să înşire "bunătăţile" trimise special de şeful lui pentru copiii din tabăra de sinistraţi de la Rast. "Fundaţia
Gigi Becali
a dat la sinistraţi, de Ziua Copilului, 2.000 de mici, trei viţei la proţap, ouă roşii şi brânză. A organizat un spectacol pentru oamenii de aici, cu Circul de Stat din Bucureşti, cu Teatrul de păpuşi din Craiova. A adus şi copii de la
Dinu Lipatti
", a declarat, fără să răsufle, Aurelian Dumitru, secretar general al PNG Dolj.

"Cel mai bine era să primim o casă"
Adunaţi cu toţii în iarmarocul de la Rast, cei mici erau dezamăgiţi. "Ne aşteptam că ne aduce multe dulciuri şi jucării", suspină Florin Ciucura, de 10 ani. "Nu, măi, cel mai bine era să primim şi noi o casă nouă", este de părere Marius Stoian, de 9 ani. şi totuşi, de Ziua Copilului, erau şi oameni fericiţi la Rast: părinţii sau bunicii celor mici. Că doar pentru ei cântau şi jucau de mama focului artiştii lui Becali.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite