Becali: "Procurorii m-au anunţat că mi-au fost ascultate telefoanele"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, Gigi Becali, s-a prezentat ieri-dimineaţă la DNA. Odată ajuns acolo, procurorii l-au reprogramat pentru ora 16.00. Deşi finanţatorul Stelei a

Finanţatorul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, Gigi Becali, s-a prezentat ieri-dimineaţă la DNA. Odată ajuns acolo, procurorii l-au reprogramat pentru ora 16.00. Deşi finanţatorul Stelei a spus, în stilu-i caracteristic, că va veni după 40 de zile, fix la ora 16.00 s-a reîntors la DNA.

Acolo, Gigi Becali a aflat, conform propriilor sale declaraţii, că i-au fost interceptate convorbirile telefonice într-un dosar privind o posibilă infracţiune de corupţie în fotbal. "M-au anunţat că mi-au fost ascultate telefoanele, că aşa e procedura.

Urmează să mă cheme într-o altă zi, să îmi prezinte caseta cu înregistrările şi să îmi ia o declaraţie", a declarat Becali. El a mai precizat că ancheta procurorilor vizează momentul în care ar fi promis bani jucătorilor de la Gloria Bistriţa dacă vor câştiga meciul cu Rapid, în urmă cu câteva luni. Gigi Becali a subliniat însă că nu a dat banii pe care i-a promis. "Păi io promit multe, dar nu mă ţin de cuvânt", a conchis Becali.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite