Bebeluşii români, printre primii născuţi în 2007 în Italia şi Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

sezonul naşterilor în Spania şi Italia. Primul copil născut în Spania, în 2007, este o micuţă româncă, pe nume Teodora. Ea a venit pe lume în secunda doi a noului an, într-o maternitate

sezonul naşterilor în Spania şi Italia. Primul copil născut în Spania, în 2007, este o micuţă româncă, pe nume Teodora.
Ea a venit pe lume în secunda doi a noului an, într-o maternitate din sudul Madridului. "Fetiţa se simte foarte bine, mie îmi este puţin rău", a declarat Manuela, mama fetiţei, pentru "Cadena Ser". Părinţii Teodorei lucrează în Spania de doi ani. Din păcate, prima persoană ucisă în Spania în 2007 este tot un român. Ioan Grancea, în vârstă de 29 de ani, a fost ucis ieri-dimineaţă la patinoarul din centrul oraşului spaniol Alcalá de Henares, relatează Antena 3. Se pare că el a fost victima unor lovituri de cuţit, autorii nefiind încă identificaţi.
Veste bună însă din Italia. Simone Tabarcea este primul nou-născut al anului 2007 din Torino. Micuţul, care are 3,7 kg şi e sănătos tun, a văzut lumina zilei zece minute după miezul nopţii. Simone s-a născut într-o maternitate din Torino, în apropierea Pieţei Castello, unde românii şi italienii sărbătoreau intrarea României în UE. "Voiam să petrecem şi noi în Piaţa Castello la miezul nopţii, dar micuţul a vrut să se nască mai repede", a declarat pentru cotidianul "La Stampa" Simona Tabarcea, mama bebeluşului. "Suntem în Italia de atâţia ani şi sunt fericită că fiul meu este un simbol", a mai spus fericita mămică.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite