Bătaie pe ceasuri de lux la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reducerile de până la 70% din preţul de catalog i-au făcut pe bucureşteni să aştepte ore întregi în frig, pentru a se alege cu un chilipir de marcă Expoziţia de ceasuri de la Camera

Reducerile de până la 70% din preţul de catalog i-au făcut pe bucureşteni să aştepte ore întregi în frig, pentru a se alege cu un chilipir de marcă

Expoziţia de ceasuri de la Camera de Comerţ şi Industrie din Capitală a arătat că românilor le place luxul. Peste 1.000 de modele de ceasuri de firmă au fost expuse la Bucureşti, iar sute de oameni s-au îmbulzit ca să pună mâna pe un chilipir. Mulţi chiar au avut noroc şi au plătit pe un ceas de firmă cel mult 600 de lei faţă de preţul de catalog de peste 1.500 sau chiar 2.000 de lei.

Sâmbătă, în prima zi a expoziţiei, peste 300 de persoane aşteptau la -3 grade Celsius pentru a intra în sala în care erau expuse ceasurile. "Profit de ofertă şi încerc să îmi iau un ceas de marcă. Este 549 de lei aici, iar în catalog, peste 1.500 de lei", ne spune Mihai Bloos, unul dintre cumpărători. Mulţi dintre cei care au aşteptat cu orele la coada care se întindea pe toată lungimea Camerei de Comerţ şi Industrie au spus că reducerile îi ajută să facă ceva cadouri de sărbători.

"Nu ne interesează o marcă. Designul ne interesează. Vrem să ne facem cadouri de până în 1.000 de lei", ne spune Ioana Barbu. Organizatorii spun că sunt învăţaţi cu afluxuri mari de cumpărători la expoziţiile din România. "Ajungem şi la 10.000 de oameni pe zi.

Sunt ceasuri de generaţia 2006-2007 şi sunt la modă. Acum doi ani, tot la Bucureşti două femei au fost luate cu Salvările", precizează unul dintre organizatori, Claudiu Dornstauder. Expoziţia de la Camera de Comerţ din Capitală va fi deschisă până pe 23 decembrie, iar în fiecare zi apar la vânzare noi modele cu preţuri de la câteva sute de lei până la 8.000-9.000 de lei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite