“Bătaie şi ameninţări într-un video înfăţişând un ritual de iniţiere al unei prostituate românce”- Revista presei italiene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa din Peninsulă scrie astăzi despre cazul controversat al Eluanei Englaro, femeia aflată de 17 ani în moarte cerebrală, precum şi de decizia guvernului italian de a se implica în caz. O altă ştire de interes pentru ziarele italiene este cea a unei înregistrări a unui adevărat ritual de iniţiere în tainele prostituţiei, în care o tânără româncă este ameninţată şi agresată de către proxeneţi.

Berlusconi intervine în cazul Eluanei Englaro”, titrează ediţia online a cotidianului “Corriere della Sera”. Guvernul italian vrea să intervină în controversatul caz al Eluanei Englaro, femeia aflată de 17 ani în moarte cerebrală. Anunţul a fost făcut în cursul nopţii trecute de către premierul Silvio Berlusconi, după o petrecere organizată la Palatul Odescalchi din capitala italiană. Potrivit primului ministru, guvernul se gândeşte să elaboreze un proiect de lege privind testamentul biologic, iar în următoarele 48 de ore va fi luată o decizie în această privinţă.

Bătaie şi ameninţări într-un video înfăţişând un ritual de iniţiere al unei prostituate românce”, anunţă tot cotidianul “Corriere della Sera”. O româncă de 21 de ani, mama unui copil de patru ani, a fost supusă unui adevărat ritual de iniţiere în meseria de prostituată de către proxeneţi români. Imaginile înregistrate în timpul acestui ritual au fost confiscate de poliţie în timpul unei operaţiuni care a dus la prinderea românului Gigi Valentin Voitiş (26 ani), la Ardea (localitate aflată la 50 de kilometri de Roma).


Genova: creşte numărul adolescentelor care cer pilula de a doua zi”, scrie cotidianul “La Repubblica”. La spitalele din Genova s-a înregistrat o creştere record a numărului de adolescente care se prezintă la doctor pentru a cere pilula anticoncepţională “de a doua zi”. În absenţa unor legi clare care să reglementeze acest fenomen, medicii genovezi au cerut ajutorul magistraţilor. Răspunsul judecătorilor a fost unul prompt: pilula anticoncepţională trebuie prescrisă.

Escrocherie record de 170 de milioane de euro în detrimentul sistemului sanitar naţional”, relatează cotidianul “Il Tempo”. 12 persoane au fost arestate recent pentru că au păcălit cu 170 de milioane de euro sistemul sanitar naţional. Printre cei arestaţi se numără şi deputatul Antonio Angelucci, proprietarul clinicii particulare “San Raffaele”, din Velletri, Roma. În vizorul autorităţilor au mai intrat managerii altor insitituţii sanitare private din regiunea Lazio şi din Roma.


Japonia: Un pacient de 69 de ani, victimă a unui accident de circulaţie, a fost refuzat de 14 spitale”, anunţă cotidianul “Il Messagero”. Unui japonez de 69 de ani, victima unui accident de circulaţie, i-a fost refuzată internarea în 14 spitale din Tokyo, din cauză că nu exista un pat disponibil pentru pacient. Bărbatul a decedat la scurt timp după această întâmplare. Acesta este unul dintre numeroasele cazuri petrecute în ultima vreme în Japonia, ca urmare a crizei grave traversate de sistemul sanitar nipon.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite