Bătaie pe Loganuri în programul "Bani pentru rable"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de posesori de autoturisme vechi din Craiova acuză conducerea reprezentanţei Dacia-Renault că a dat Loganurile din programul "Bani pentru rable" pe sub mână. Cei care nu au avut relaţii ar

Zeci de posesori de autoturisme vechi din Craiova acuză conducerea reprezentanţei Dacia-Renault că a dat Loganurile din programul "Bani pentru rable" pe sub mână.
Cei care nu au avut relaţii ar fi fost plimbaţi de la o zi la alta. Oamenii care au venit, ieri după-amiază, să depună actele, aşa cum li se spusese cu o zi înainte, au fost refuzaţi de către angajaţii societăţii, care le-au spus sec că programul s-a terminat.
"Pur şi simplu îşi bat joc de noi. Am venit ieri la prânz şi mi-au spus să vin azi cu documentele xeroxate şi legalizate, iar azi îmi spun că s-au terminat maşinile", a spus Viorel Ionete, din Craiova. Directorul de vânzări al firmei, Luiza Scărlătescu, afirmă că cele 40 de Dacia Logan alocate reprezentanţei din Craiova în cadrul acestui program s-au terminat de joi.
"Anul acesta nu am ştiut când începe acest program, iar ieri, când am venit la birou, pe calculator apăruse butonul de Remat, care apare când începe acest program. Am dat la clienţii care au fost în show-room atunci. Nu s-a făcut nici un fel de înscriere, pentru că eu nu pot să fac înscriere când nu ştiu câte locuri vor fi", a declarat Luiza Scărlătescu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite