"Basic Instinct 2", cel mai prost film

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sharon Stone a primit premiul "Zmeura de Aur" şi diploma de cea mai proastă actriţă într-un rol principal din anul 2006 pentru prestaţia din "Basic Instinct 2". Filmul a mai primit încă trei

Sharon Stone a primit premiul "Zmeura de Aur" şi diploma de cea mai proastă actriţă într-un rol principal din anul 2006 pentru prestaţia din "Basic Instinct 2". Filmul a mai primit încă trei diplome similare, pentru cel mai prost film, cel mai prost scenariu şi cea mai proastă continuare a unui film de succes. Un alt film, "Little Man", a cules alte trei "zmeurici": cel mai prost remake, cel mai prost cuplu şi cel mai prost actor.

Povestea "Zmeurei"

Premiile "Zmeura de Aur" se acordă an de an, începând din 1980, cu o zi înainte de decernarea premiilor Oscar, în cadrul unei ceremonii amuzante, organizată pe scena Teatrului "Ivar", din Hollywood. Câştigătorii primesc un trofeu din plastic, în formă de zmeură aurită, care e lipit de o rolă minusculă de film, întreaga "operă de artă" fiind plasată pe un banal capac. Premiul costă mai puţin de cinci dolari.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite