Băsescu îi primeşte, azi, pe ambasadori, la Reuniunea Anuală a Diplomaţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu îi va primi, azi, la Palatul Cotroceni, pe ambasadorii români, în cadrul Reuniunii Anuale a Diplomaţiei.

La evenimentul similar de anul trecut, Băsescu le-a cerut ambasadorilor români să aibă în vedere problema absorbţiei fondurilor europene.

Referitor la o eventuală declarație a președintelui, după revenirea sa la Cotroceni, șeful cancelariei prezidenţiale, Cristian Diaconescu, a declarat, ieri seară, că Băsescu va susţine o declaraţie atunci când va simţi că este un moment prielnic. 

El a subliniat, apoi, că președintelei îi va primi pe ambasadorii români astăzi, de la ora 11:00.

Reuniunea Anuală a Diplomaţiei Române este organizată în perioada 3-6 septembrie, de către Ministerul Afacerilor Externe.

Ediţia din acest an, desfăşurată sub tematica „Diplomaţia Română după 150 de ani - viziune şi perspective 2020", are o semnificaţie deosebită datorită aniversării a 150 de ani de la înfiinţarea Ministerului Afacerilor Externe.

Reuniunea a fost deschisă de către Ministrul afacerilor externe, Titus Corlăţean, în prezenţa primului ministru Victor Ponta, a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi a vicepreşedintelui Senatului, Petru Filip.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite