Băsescu vine de la Viena la Spitalul Elias

0
Publicat:
Ultima actualizare:

va fi externat astăzi de la Spitalul Universitar din Viena, urmând a reveni în ţară în cursul după-amiezii, cu o aeronavă specială.Traian Băsescu se va interna la Spitalul Elias pentru

va fi externat astăzi de la Spitalul Universitar din Viena, urmând a reveni în ţară în cursul după-amiezii, cu o aeronavă specială.
Traian Băsescu se va interna la Spitalul Elias pentru recuperare. El va fi "cazat" într-o rezervă din secţia cardiologie, loc în care accesul se face doar pe bază de cartelă, dar se va trata la secţia de balneofizioterapie. SPP a verificat deja lista bolnavilor internaţi, iar în spital accesul este deja mai strict.
"De comun acord cu echipa de medici care l-a operat şi care l-a avut sub supraveghere în această perioadă, preşedintele Traian Băsescu va continua programul de recuperare cel puţin 7-10 zile", a spus Adriana Săftoiu. Recuperarea va fi efectuată de un colectiv medical condus de conf. dr. Mihai Berteanu, specialist pentru care a optat însuşi Băsescu.
Adriana Săftoiu a ţinut să sublinieze că la aterizarea aeronavei speciale care îl va aduce la Bucureşti pe şeful statului nu vor exista oportunităţi de imagine şi nu se vor face declaraţii de presă, menţionând că a făcut acest anunţ pentru a se evita "situaţiile neplăcute". Săftoiu a mai spus că preşedintele Băsescu va fi transportat de la aeroport direct la Elias şi că, în cursul dimineţii de ieri, a avut o discuţie cu doctorul Berteanu. "De fiecare dată când acesta va considera că este cazul, va oferi detalii opiniei publice şi presei despre evoluţia stării de sănătate a preşedintelui", a încheiat Adriana Săftoiu. Traian Băsescu revine în Capitală după opt zile de spitalizare la o clinică universitară din Viena, unde a suferit o intervenţie chirurgicală din cauza unei hernii de disc.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite