Băsescu: "Nu aş vrea să vă dau o listă de tineri politicieni care apar la televizor şi sunt penibili"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi s-a declarat o persoană care a susţinut oamenii tineri, preşedintele Traian Băsescu este de părere că nu tinereţea este argumentul suprem în politiă, ci competenţa.

"Tinereţea nu e un argument, vi-o spune unul care a susţinut fără rezerve oamenii tineri. Numărul de eşecuri destul de ridicat pe care l-am avut în această politică mă face să fiu mai prudent şi să spun tinereţea nu este argumentul suprem, ci competenţa.

Nu aş vrea să vă dau o listă de tineri politicieni care apar la televizor şi sunt penibili. Mă uit la ei, nu merg să spună ceva gândit. Cred că de multe ori nici nu ştiu pentru ce se duc în emisiune, dar se pricep la toate, de la educaţie, la sănătate, la mediu, la drumuri, la orice se pricep. Se uită în gura moderatorului: ce-ai vrea să auzi de la mine, ca să mă mai chemi că eu sunt sluga ta aici, vreau să spun împotriva Guvernului ce te interesează. Sunt penibili!

Îmi aduc aminte perioada începutului politicii mele, păi nu mă duceam să mă pup pe frunte cu moderatorul că el avea treaba lui să-şi reprezinte audienţa, eu avem treaba mea să-mi reprezint electoratul, dar şi funcţia. Păi ieşeau nişte păruieli între invitat şi moderator!

Ştiţi care e lucrul care cred că deosebeşte politicienii? Unii au meserie şi alţii nu au. Unii au reuşit în meseria lor şi apoi au intrat în politică, alţii n-au reuşit în nimic şi nu vor reuşi nici în politică", a spus Traian Băsescu la B1 TV.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite